Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] DivineWorld s2

Luke0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam pytanie dot. serwa DivineWorld s2. Co zrobic, żeby na DT (oczywiście na KamerModzie) działał Inventor? Bo jak chce ulepszyc to jakieś chińskie znaczki a na innych serwerach to działa ;) Dodam, że jak chce ulepszyc jakiś item od+0 do+9 nie w DT to działa. ;d Help mee.

Opublikowano

Bo na Divine nie chodzi się na normalne dt, jest ww - tam dropią ulepszacze, które wykorzystujesz do ulepszania metalem. ^^

Jeśli dobrze zrozumiałam o co Ci chodzi. ; )

Opublikowano

ref co 24h a nie co 4 i 15h

-.-

Dobra za 1 razem nie wiedziałem -,- A drugi ref poprawnie co?

Anthic źle chyba mnie zrozumiałeś :P Na KamerModzie jest cos takiego jak Inventor :)

Opublikowano

Tak masz rację ale na Divine zrobili tak, że wyłączyli kowala w dt i nawet na +1 nie da sie ulepszyć, a co za tym idzie Inventor na modzie też nie będzie działał.

1332869859-U205564.jpg

"Nie sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika"

^^

Opublikowano

Goście z divine nie są głupi i zabezpieczyli to.Zapezpieczenie to samo co na reinorze,

Pomogłem lub podoba ci się mój pomysł/post/temat to daj like.To nic nie kosztuje,a może mi to pomuc

:D

Moje tutki:

Obecnie brak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...